|
visormail - 2010-08-03 17:56:51
|
válasz erre
|
|
Minden frissítés fent van a windows updateről? Ezen javíthatnának.
|
|
|
visormail - 2010-08-03 17:54:40
|
válasz erre
|
|
Na jól hangzik, akkor ezek szerint ez a vista okossága.
|
|
|
veryfery - 2010-08-03 16:31:52
|
válasz erre
|
|
Ezt én sem értettem anno Vistánál, vendégfiókban nem tudtam kapcsolódni a netre ........ csináltam helyette korlátozott, azaz standard fiókot és azzal ment minden szépen.
|
|
|
báron - 2010-08-03 15:15:14
|
válasz erre
|
|
vendégként nem látom aaz adminként létrehozott digikapcsolatot. amikor létre akaroom hozni, nem sikerül, sőt, fel sem ajánla a kábelnetet csak a betárcsázósat, úgy kell a további lehetőségekre kattintani.
|
|
|
droland - 2010-08-02 22:04:00
|
válasz erre
|
Rendszergazda üzemmódban az internet explorer beállításaiban belül a kapcsolatok fülnél állíts be automatikus csatlakozást ha szükséges-t.
UI: Vagy vegyél routert így nincs betárcsázás, mert azt a router csinálja.
|
|
|
visormail - 2010-08-02 19:23:55
|
válasz erre
|
Na látom nem szólt hozzá még senki én nem tudom miért van ez.
Tehát a vendég fiókban egyáltalán nem is látszik a hálózati kapcsolatok közt a diginek létrehozott kapcsolat és ha ott is létre akarod hozni akkor írja ki? Vagy ott van a listában csak ha csatlakozni akarsz akkor írja ki ezt? Az asztalon nincs kint a diginet parancsikonja?
|
|
|
báron - 2010-08-01 21:12:47
|
válasz erre
|
|
tehát adminisztrátorként telepítettem a netet (digi), de amikor vendégként jelentkezem be, már nem sikerül csatlakozni, azt írja, hogy a varázsló nem tud csatlakozni az internetre.megpróbáltam a vendégfiókban is telepíteni a netet, de ez sem ment a varázslónak. viszont, ha előbb bejelentkezem adminisztrátorként, csatlakozom a netre, majd felhasználót váltok (tehát adminként is bejelentkezve maradok), akkor van net - ez esetben viszont ugye nem sok értelme van biztonsági szempontból vendégként bejelentkezni, hiszen adminként is bent vagyok. vagy rosszul értem?
|
|
|
visormail - 2010-07-31 18:47:15
|
válasz erre
|
Azért figyelmeztet erre mert ha bejön egy vírus akkor neki is olyan jogai lesznek amilyen fiókba vagy épp.
Vendégként is tudni kellene csatlakozni, írd le bővebben a hibajelenséget.
|
|
|
báron - 2010-07-31 14:24:56
|
válasz erre
|
hello,
van ötletetek, h miért nem tudok vendégként az internetre csatlakozni vista home prem. alatt?
és miért nem biztonságos folyamatosan adminisztrátorként bejelentkezve használni a gépet? - legalábbis erre figyelmeztet az avira av.
|
|
|
|
|
|