FŐOLDAL

KAPCSOLAT

MÉDIAAJÁNLAT


REGISZTRÁCIÓ HÍRLEVÉL
PC-ÁRUHÁZ DRIVERS SZAMITOGEP Antivirus SZAKÜZLET

· Aktuális fórumok
·  Vinyó betűk.
·  FujitsuSiemens AMILO Li 1718 WiFi hiba
·  eladó notebook processzor
·  fujitsu siemens d1844 driver
·  Internet Explorer 9
·  Videóból képek
·  youtube mp3 converter
·  szám címe
·  windows 7 (x86) vagy (x64)
·  Vinyó gondok
·  SOS ! Laptop gond! Nézz be! <----
·  sokáig kikapcsolt telefon
·  DVMP Pro serial?
·  tv adás felvétele
·  BAJ VAN A GÉPEDDEL? SEGÍTÜNK!!!
·  Turbo Boost Driver - MINEK?
·  GPS
· Fórumok - Szoftver - Internet Explorer 9
droland - 2011-03-25 18:35:22 válasz erre
"hogy ezek szerint a böngésző frissítésén kívül más dolgok is "frissülnek", ami nem tudom, hogy jó-e vagy rossz, viszont az biztos, hogy én ezt nem kértem."

Leszeded és nem használod. Ennyi...
T@mas - 2011-03-25 12:49:33 válasz erre
ff nem változott szerintem se semmit.
ie igen.
Igan, az ie sokmindent turkálhat rendszer szinten is telepítéskor, de szerintem neki inkább megengedem, mint másnak, mert az is microsoft. Ha már az ember windowst használ, akkor nem hülyeség microsoft cuccokat használni mellé (csak azért szeretem a security essentialst is)
kismalac - 2011-03-25 09:13:31 válasz erre
Én pl. letöltöttem a firefox 4-et, hát lehet hogy ezredmásodpercekkel gyorsabb, mint a régi, de nem tudtam lemérni :)
Amúgy meg semmi változás, annyi nagyon zavaró dolog számomra, ha az egeret ráviszem egy linkre, akkor alul egy kis fehér csíkban megjeleni a link teljes szövege. Jó nagy hülyeség, ki lehet ezt szedni valahogy ?
báron - 2011-03-25 01:18:51 válasz erre
ja,droland, alapvető dolgokat nem tudok a windowsról.
ez igaz.
viszont, amikor egy új böngészőt akarok telepíteni, nem kérem, hogy cserélje le az egész rendszert, csak azt akarom, hogy feltelepüljön az az istenverte böngésző.
nem az a bajom, hogy újra kell indítani a gépet, hanem az, hogy ezek szerint a böngésző frissítésén kívül más dolgok is "frissülnek", ami nem tudom, hogy jó-e vagy rossz, viszont az biztos, hogy én ezt nem kértem. ha ie9 telepítésről van szó, akkor elvárom, hogy legalább figyelmeztessen, hogy egyéb dolgokat is lecserél.

de mindegy.

és természetesen sokkal komolyabb gondjaim is vannak az életben, mint hogy újra kell indítani a gépet. szerintem ezeket már te sem gondoltad komolyan, csak valahol eldurrant az agyad..Tonyk - 2011-03-24 13:02:42 válasz erre
UI: Én nem azt mondtam, hogy az internet explorer össze van forrasztva a windows explorer-rel, hanem hogy a RENDSZER szerves része.

Te ezt írtad:

"NE töltse be az asztalt a windows, ne nyisson meg soha egy mappát sem.
Ugyanis ezt, mind, mint az IE vezérli.
"


"Futtasd le az ie9-et ugy, hogy nyitva legyen egy pár windows explorer."


Kétségtelen, hogy olyan dll-eket és a benne lévő okosságokat használja, mint a másik is.
De attól, hogy pl. írok egy dll-t amiben bizonyos függvények, eljárások elérhetők, majd meghívom egy másik, független programban a már korábban megírt függvényt,eljárást (mert lusta vagyok mégegyszer megírni és a moduláris programozás is erről szól), Ettől még a két program független marad, bár mindekettő használja u.a. a függvényeket.

Az meg hogy egy programfrissítés során a megváltozik egy DLL arról az adott esetében nyilván értesítenie kell a explorert is, hogy mit hol keressen benne. (hogy a ms ezt hogy oldja meg nem tom).
De mivel az adott dll használatban volt nem tudta frissíteni. Az "értesítés" az explorernél ezek szerint megtörténik, jó helyen is keresi, csak a dll nem tudott frissülni érhető okokból. A következő rendszerindításkor mindenki boldog, megtalálja amit keres.

"Windows Explorer no longer displays web pages, and IE7 does not support use as a file manager, although one will separately launch the other as necessary."

Ezek szerint meg meghívogatják egymást, ha pedig meghívogatják egymást akkor nem egy és ugyanarról beszélünk.


droland - 2011-03-24 12:27:18 válasz erre
Kérdesedre válaszolva a windows explorer pl. az intéző fájlkezelő ablakpaneljét jeleníti meg, de pl. az exploreren belül a miniatűr kezelést már az ie motor DLL állományai végzik. Ehhez az IE-nek mint KERETPROGRAMNAK nem kell elindulnia, de az IE program része folyamatosan fut a windowsban, akár akarod akár nem.

Nem véletlen hogy GYAKORLATILAG töltési ideje nincs is. Ugyanis már rendszer induláskor a motorjának több mint 90%-a már fut.
droland - 2011-03-24 12:25:26 válasz erre
Tonyk, keress egy windows 7-et. Ne legyen rajta csak ie8.

Futtasd le az ie9-et ugy, hogy nyitva legyen egy pár windows explorer.

1/ Ha NINCS köze a windows explorer-hez, akkor nem szólna az elején hogy be kéne zárni.

2/ Ugy futtasd le a telepítőt, hogy azt válaszd, hogy NE zárja be az alkalmazásokat.

A telepítés végén ne engedd ujraindítani a rendszert, de hozd be startmenü/futtatással a gpedit.msc rendszer állító alkalmazást.

Hibásan fog bejönni.

Photoshop alatt a mappa böngészés alkalmával, ha miniatürőket választok, akkor nem jelennek meg az intéző ablakban a képek miniatűr változatai.

....amig telepítés után ujra nem indítom a gépet...

UI: Én nem azt mondtam, hogy az internet explorer össze van forrasztva a windows explorer-rel, hanem hogy a RENDSZER szerves része.
Tonyk - 2011-03-24 11:45:36 válasz erre
Alapvető dolgokat nem tudtok a windowsról.

De hál' Istennek, itt vagy Te! A mi Szent Grálunk! Isszuk a szavaid, homályosítsd fel a mi csökött agyunkat.

Ugyanis ezt, mind, mint az IE vezérli.

:O
Akkor ez explorer.exe (windows explorer) mi a fenét csinál?

"with the release of Windows Vista & Server 2008 and Windows Internet Explorer 7 for Windows XP, Internet Explorer is no longer integrated with Windows Explorer."
droland - 2011-03-24 11:05:44 válasz erre
UI2: egyre többen használnak steam rendszert is online játékok miatt. Amikor a steamben megnyitod a mappát, közösséget, ilyesmiket, akkor internet oldalak jönnek be. A steam az IE motort használja. Gyakorlatilag a steam internetes böngészése nem más, mint IE skinelve.
droland - 2011-03-24 11:03:33 válasz erre
UI: Ezért szoktam röhögni akkor, mikor valaki azt mondja, hogy "ő nem használ ie-t".

Dehogynem, csak nem tud róla.

Ha valaki nem akar használni IE-t, akkor ne engedje, hogy betöltéskor NE töltse be az asztalt a windows, ne nyisson meg soha egy mappát sem.

Ugyanis ezt, mind, mint az IE vezérli.

Ciki mi?
 
Következő 10
Lap: 1, 2 , 3
© szamitogep.hu