FŐOLDAL

KAPCSOLAT

MÉDIAAJÁNLAT


REGISZTRÁCIÓ HÍRLEVÉL
PC-ÁRUHÁZ DRIVERS SZAMITOGEP Antivirus SZAKÜZLET

· Friss (Mobil)
·  Cyber-shot a Sony Ericsson-tól!
·  Vándorol a világ
·  Az ünnepek alatt közel 32 millió SMS-t küldtek a T‑Mobile-osok
·  A Nokia bemutatja a Vodafone számára készített új 3G készülékét, a Nokia 6234-t
·  Egymilliárdra tett szert jogtalanul a T-Mobile
·  A Nokia új készülékcsaládja az üzleti világot célozza meg
·  Acer n35 és iGO: a professzionális navigációs rendszer
·  Nokia 3250: Csavaros zenetelefon
·  Magyarországon elsőként kereskedelmi 3G szolgáltatás a T‑Mobile-tól
·  A Nokia N90-t választották az Év Mobiltelefonjának
·  Mindenki videotelefonálhat a Szigeten a Pannon GSM-mel
·  Játssz a Vodafone-nal és vidd haza a gyémántot!
·  A világ vezető mobilgyártója, a Nokia idén 140 éves
·  Microsoft: fokozódó jelenlét a telekommunikáció terén
·  T‑Mobile Push To Talk: hangüzenet egyetlen gombnyomással sok címzettnek
·  Vonzó, okos és könnyen kezelhető az új Nokia okostelefon
·  Élő tévéadás mobil szélessávon! - már a Pannon GSM-től is
·  A Legjobb ügyfélszolgálat címét nyerte el a Pannon GSM
·  Siemens C75: elegancia elérhető áron
·  A TV2 népszerű műsoraival bővül a T‑Mobile 3G tartalomszolgáltatása
· Hírek > Mobil
· Bál a Kastélyért - a Vodafone támogatásával
Dátum : 2001-07-26 16:37:53
Szerző : quasimodo


A Vodafone szorgalmas művészetpártolásának újabb fejezetét nyitja meg a X. Zempléni Művészeti Napokon, mint a zeneszerető és tartalmas szórakozásra vágyó közönség számára rendezett "Bál a Kastélyért" elnevezésű rendezvény támogatója.

A Vodafone, szem előtt tartva a füzérradványi Károlyi-Kastély komoly történelmi, építészeti és kulturális értékeit úgy döntött, hogy a bál támogatásával segít a kastély rehabilitációjához szükséges pénz egy részének előteremtésében, hogy a csodálatos nemzeti kincsünk mihamarabb hajdani fényében várja a látogatók tízezreit.

A füzérradványi Károlyi-Kastélyt gróf Károlyi Ede építtette 1857-1859 között Ybl Mikós tervei alapján, majd 1877-ig saját tervei szerint, romantikus és neoreneszánsz stílusban. A kastély 1938-tól 1949-ig luxusszállóként, 1949-től 1991-ig szanatóriumként és kórházként működött. Időközben a megrokkant, beázott, elgombásodott épület déli szárnyának díszes földszintjét helyreállították, majd a millenniumi történeti berendezésgyűjtő akció keretében ebédlőbútor-együttest helyeztek el a kastélyban.

A Károlyi-Kastély pompás kertjéhez hatalmas arborétum csatlakozik. Mindkét helyszínen helyre kell állítani a tavakat, meg kell menteni az értékes növényeket. A kastély és a park további rehabilitációjához több száz millió forintos ráfordítás szükséges.

A Vodafone bízik abban, hogy a X. Zempléni Művészeti Napok támogatásával mind többekhez eljut segítő és értékmentő törekvése. A mobilszolgáltató nemes feladatának tekinti a kultúra támogatását: így tavaly a budapesti Szépművészeti Múzeumban aktív pártolója volt a Klee, Tanguy, Miró nemzetközi színvonalú kiállításnak. A Vodafone, mint a világ vezető mobilkommunikációs vállalata támogatásával világszerte erősíteni kívánja a művészetek előtti tisztelgést, az értékek felmutatását. Igazi globális vállalathoz híven a Vodafone minden munkatársa azon dolgozik, hogy olyan kezdeményezéseket karoljon fel, amelyeken keresztül ezt a hitvallását mind több ügyfeléhez tudja eljuttatni a világ 25 országában.

A Vodafone Magyarország hátterét egy rendkívüli tapasztalatokkal bíró nemzetközi nagyvállalat nyújtja, amely a világ legnagyobb mobilszolgáltatója, jelenleg előfizetőinek száma meghaladja a 91 milliót világszerte. A Vodafone-csoport tevékenységének középpontjában a mobil hang- és adattovábbítás áll, a telekommunikációs piac két leggyorsabban növekvő ágazata.

A Vodafone márkanéven szolgáltató VRAM Rt. 1999. július 7-én nyerte el a koncessziót a magyarországi GSM 900/1800 mobil rádiótelefon-hálózat kiépítésére, kereskedelmi szolgáltatását pedig 1999. november 30-án indította el.

A Vodafone a nemzetközi és hazai tapasztalatok mellett nagy hangsúlyt helyez arra, hogy a magyar igényeknek leginkább megfelelő szolgáltatást nyújtsa ügyfeleinek. A magas minőségű, ügyfélorientált és versenyképes árakkal folytatott munka eredményeként aktív ügyfeleinek száma mára meghaladja a 280.000-et.

Forrás : Vodafone Magyarország


Warning: require(../forum/comment.php) [function.require]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/www.szamitogep.hu/show/read.php on line 106

Warning: require(../forum/comment.php) [function.require]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/www.szamitogep.hu/show/read.php on line 106

Fatal error: require() [function.require]: Failed opening required '../forum/comment.php' (include_path='.:/usr/share/php/') in /var/www/www.szamitogep.hu/show/read.php on line 106