FŐOLDAL

KAPCSOLAT

MÉDIAAJÁNLAT


REGISZTRÁCIÓ HÍRLEVÉL
PC-ÁRUHÁZ DRIVERS SZAMITOGEP Antivirus SZAKÜZLET

· Friss (Szoftver)
·  A Norton Save & Restore a családi fényképalbumot is védi.
·  Azonnali frissítést igényel a Windows és az Office
·  Újabb Microsoft VoIP és videotelefon-tervek
·  Beindult a Google Mars!
·  Megjelent az OpenOffice.org 2.0.2 magyar változata
·  Itt a márciusi Catalyst!
·  Az ESET csatlakozott a Microsoft VIA-programjához
·  Új biztonsági termék az IBM-től
·  Idén a 64 bit a nyerő
·  Az eddigi legveszélyesebb biztonsági rés a Windowsban
·  Lázadás a Catalyst Control Center ellen!
·  Megjelent az utolsó 2005-ös Catalyst
·  Friss ForceWare meghajtók GeForce kártyákhoz - ForceWare 81.98
·  Kedvezményes Eset NOD32 vírusírtó on-line rendelés
·  Megjelent az Everest 2.50-es verziója
·  Megmenekült a Kerio tűzfala
·  Új csúcsminőségű nyomtatók a nagy formátumú műszaki grafikus nyomtatás piacán
·  Friss Forceware meghajtó érkezett
·  Megjelent a Daemon Tools legújabb verziója!
·  Veszélyes biztonsági rések a RealPlayerben
· Hírek > Szoftver
· A Microsoft bejelentette a Windows Vista verzióinak listáját
Dátum : 2006-02-28 08:36:25
Szerző : Matteo


A Microsoft nyilvánosságra hozta az év második felében megjelenő Windows Vista operációs rendszerének különböző változatairól szóló részleteket.

A Windows Vista termékcsalád összesen 6 verziót kínál: Windows Vista Business, Windows Vista Enterprise, Windows Vista Home Basic, Windows Vista Home Premium, Windows Vista Ultimate és Windows Vista Starter; ezek közül az első kettőt üzleti, a következő hármat otthoni használatra, az utolsót pedig fejlődő országok felhasználói számára. A Windows Vista Starter kivételével valamennyi verzió elérhető lesz 32 és 64 bites változatban is.

Az üzleti felhasználók két változat közül választhatnak:

  • Windows Vista Business: A kisvállalatoknál a Windows Vista Business segít zökkenőmentesen és biztonságosan üzemeltetni a PC-ket, így csökkenti a dedikált IT-támogatás iránti igényt. A nagyobb szervezeteknél rendkívüli mértékben javítja az infrastruktúra működését, ezáltal az informatikusoknak kevesebb időt kell a PC-k napi karbantartására fordítaniuk, és több energiájuk marad a stratégiai kérdésekre.

  • Windows Vista Enterprise: A nagyvállalatok számára készült változat a kiterjedt, globális, illetve az erősen összetett IT-infrastruktúrával rendelkező szervezeteknél jelentősen csökkenti az informatikai költségeket és a kockázatot. A Windows Vista Businessben foglalt valamennyi szolgáltatáson felül a Windows Vista Enterprise az adatvédelem magasabb szintjeinek biztosítására is képes, hardver alapú titkosítási technológia használatával. A rendszer az alkalmazások kompatibilitását javító beépített eszközöket is tartalmaz, illetve lehetővé teszi a szervezetek számára, hogy egyetlen, világszerte használt megjelenési szabványt határozzanak meg, valamennyi fontos nyelven elérhető felhasználó felülettel. A Windows Vista Enterprise csak olyan ügyfelek számára lesz elérhető, akiknek birtokában lévő PC-k Microsoft Frissítési Garancia (Software Assurance) vagy Microsoft Enterprise Agreement nagyválalati licencszerződés hatálya alá esnek.


  • Az otthoni felhasználók három Windows Vista verzió közül választhatják ki a számukra leginkább megfelelőt:

  • Windows Vista Home Basic: jó választás az egyszerű számítógépes igényekkel rendelkező háztartások számára. Azoknak a felhasználóknak, akik internetes szörfölésre, barátaikkal és családjukkal való e-mailezésre, valamint alapvető dokumentumkészítő és szerkesztő feladatok ellátására szeretnék használni a PC-t, a Windows Vista Home Basic egy biztonságos, megbízható és hatékony számítógépes környezetet teremt, olyan tulajdonságok segítségével, mint például az új keresési funkció, a szülői felügyelet és angol nevén a "Sidebar" funkció, mely a különböző beépülő modulokon (Gadget) keresztül hasznos információkat biztosít a felhasználó számára.

  • Windows Vista Home Premium: A Windows Vista Home Premium segíti a felhasználókat abban, hogy hatékonyabban kihasználhassák hordozható vagy asztali PC-jük szolgáltatásait, miközben új, izgalmas digitális szórakoztató élmények élvezetét is lehetővé teszi. A fotók és videók megtekinthetőségén túl, TV és mozifilmek nézésére, és a videojátékokkal való szórakozásra is tökéletesen alkalmas. A Windows Vista Home Premium a Windows Vista Home Basic valamennyi szolgáltatásán felül tartalmazza a Windows Vista Aero™ új felhasználói felületet, a Media Center, illetve a Tablet PC szolgáltatásokat is.

  • Windows Vista Ultimate: A Windows Vista Ultimate a Windows Vista-nak az a változata, amely "mindent tud". A Windows Vista Ultimate olyan operációs rendszer, amely ötvözi a Windows Vista Home Premium valamennyi felhasználó-orientált szolgáltatását a Windows Vista Enterprise valamennyi vállalkozás-orientált szolgáltatásával.


  • A Windows Vista Home Basic, Home Premium, Ultimate és Business változatok komplett, előre csomagolt termékként lesznek kaphatóak az üzletekben és előtelepítve új PC-ken.

    A cég a fejlődő országok piacai számára kínálja a Windows Vista Starter nevű változatot is. A Windows Vista Starter arra hivatott, hogy ezeken a piacokon elősegítse a személyi számítógépek nyújtotta előnyök kihasználását a kezdő szintű felhasználók számára is.

    Forrás : PrimOnline


    Warning: require(../forum/comment.php) [function.require]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/www.szamitogep.hu/show/read.php on line 106

    Warning: require(../forum/comment.php) [function.require]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/www.szamitogep.hu/show/read.php on line 106

    Fatal error: require() [function.require]: Failed opening required '../forum/comment.php' (include_path='.:/usr/share/php/') in /var/www/www.szamitogep.hu/show/read.php on line 106