FŐOLDAL

KAPCSOLAT

MÉDIAAJÁNLAT


REGISZTRÁCIÓ HÍRLEVÉL
PC-ÁRUHÁZ DRIVERS SZAMITOGEP Antivirus SZAKÜZLET

· Friss (Játékvezérlők)
·  Microsoft SideWinder Pro Game Pad
· Termékbemutatók > Játékvezérlők
· Logitech Wingman Force
Dátum : 2000-03-30 12:49:38
Szerző : CeLLi


 

A JOYSTICKMint tudjuk a jó fagylalt visszanyal; legalábbis a butácska vicc szerint.
Az erő-visszacsatolással bíró eszközök a játékélményt a megszokott két érzeten
- látáson és halláson - túl egy harmadikra is kiterjesztik, méghozzá a tapintásra.
Így van ezzel a LOGITECH Wingman Force névre keresztelt joystickja is.
A szokatlanul különleges, organikus formájú szerkezet már kinézetre is elárulja,hogy nem mindennapi botkormánnyal állunk szemben.

Nézzük belülről:

A robosztus házban két motor és a LOGITECH teljesen egyedi, huzalos technikája kap helyet. Ennek köszönhetően egyedülállóan élethűen közvetíti a karhoz az apró, szinte rezonanciaszintű mozgásokat.

KONZOL

És most kívülről:

A gömbölyded és ezáltal kényelmes konzolon – amit balkézzel kezelünk – található az 5 db programozható kezelőgomb és a tolóerő szabályzó.
A karon kap helyet további 4 db szintén programozható kezelőgomb, valamint a HAT kapcsoló és az infraérzékelő, ami arról gondoskodik, hogy a motorok csak akkor működjenek, ha megmarkoljuk a kart.

 

 

KARCsatlakoztatása:

USB-n és game port-on keresztül csatlakoztatható a géphez.

Itt jegyezném meg, hogy jó minőségű game port szükségeltetik hozzá!
Előfordulhat, hogy nagyon olcsó hangkártyákon található gyengébb minőségűekkel nem fog együttműködni.

Telepítés:

Insatallálása lenyűgözően egyszerű. A hozzá adott szoftver pillanatok alatt “felkúszik” a gépre.
Egyetlen dolgunk a kalibrálás, ahol az alapmozgásokat – ez 14 fajta - és a gombok helyes működését kell kontrollálnunk. Majd a gombok programozására kerül sor.Itt tetszés szerint, illetve már meg lévő sablonok alapján választhatjuk ki a magunknak megfelelőt, amit ezután egy profilba elmenthetünk.

Támogatottság:

A FORCE FEEDBACK technológiát támogató játékok mindegyikével kompatibilis. Sőt egyes játékok külön, a fent említett profillal is rendelkeznek. Így megspórolhatjuk a beállítgatás fáradalmait.

Nálam az egyetlen probléma csupán a régebbi (1998 és 1999) repülőgép-szimulátoroknál jelentkezett. Nem mindegyiktámogatta ezt a joystickot (fel peccselve sem :) )

Végezetül:

Minden játékosnak csak ajánlani tudom, hogy legalább egyszer próbálja ki, ezt a kiemelkedően jó eszközt, mert felejthetetlen élmény! Ára több mint a duplája a normál joystickokénál 26 500 Ft + Áfa



Warning: require(../forum/comment.php) [function.require]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/www.szamitogep.hu/show/read.php on line 106

Warning: require(../forum/comment.php) [function.require]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/www.szamitogep.hu/show/read.php on line 106

Fatal error: require() [function.require]: Failed opening required '../forum/comment.php' (include_path='.:/usr/share/php/') in /var/www/www.szamitogep.hu/show/read.php on line 106