FŐOLDAL

KAPCSOLAT

MÉDIAAJÁNLAT


REGISZTRÁCIÓ HÍRLEVÉL
PC-ÁRUHÁZ DRIVERS SZAMITOGEP Antivirus SZAKÜZLET

· Friss (Vírusismeret)
·  A költséges férgek nyomában
·  Mi a teendő vírusfertőzés esetén?
·  A vírusfertőzés tünetei
·  Miért védekezzünk a vírusok ellen?
·  Vírusokról általában
·  Számítógép vírusok
· Vírusok > Vírusismeret
· Pályázati Felhívás
Dátum : 2001-09-05 17:44:41
Szerző : szia


A Sulinetes számítógépek ingyenes, a nem Sulinetesek átalánydíjas jogtiszta védelmére

1. A pályázat célja

A pályázatra jelentkező közoktatási intézmények a számítógépparkjuk vírusok elleni teljes védettségét tudják megvalósítani. A teljesség magába foglalja a Sulinetes és a Sulineten kívüli számítógépeket egyaránt, kiterjed mind a munkaállomások, mind pedig a szerverek védelmére, és vonatkozik az intézmény munkatársainak és diákjainak otthoni gépeire is.

2. A pályázók köre

Pályázatot a Magyarországon közoktatási tevékenységet végző intézmények: általános iskolák, középiskolák és pedagógiai intézetek nyújthatnak be, függetlenül attól, hogy korábban használtak-e bármilyen védelmet.
Az elbírálás során a Sulinet tagjai előnyben részesülnek. Internet eléréssel nem rendelkező intézmények a pályázaton nem vehetnek részt.

3. A pályázat szervezője

A pályázatot az eNTi Szoft Kft, az F-Secure Antivírus és Adatbiztonsági rendszerek hazai oktatási referense írja ki és bonyolítja le. A pályázati kiírás a http://entiszoft.vac.hu honlap “Akciók, Pályázatok” menüje alatt található. Szükség esetén további felvilágosítás az entiszoft@dunaweb.hu címre küldött mailben, vagy a 06-27/300-272 telefonszámon kérhető.

4. A pályázható védelmi rendszerek

A pályázatban nyertesek a megfelelő Használati Engedéllyel ellátott F-Secure AntiVirus munkaállomás és szerver védelmi rendszert üzemeltethetik jogtisztán a számítógépeiken. Az üzemeltetési joghoz kötődő szolgáltatásba beletartozik a tudásbázisok és a programváltozatok – kizárólag Interneten keresztül történő – frissítése és a magyar nyelvű, telefonos + on-line műszaki szakértői támogatás is.

Mindez 12 vagy 24 havi időtartamra kérhető.

5. A pályázat konstrukciója

A jelentkezők a Sulinetes és nem Sulinetes részekre osztható TELJES GÉPPARKJUK védelmét pályázzák meg.

ˇ A SULINETES GÉPEK VÉDELME INGYENES, ennek teljes költsége a pályázat szervezőjét terheli és mind a munkaállomások, mind pedig a szerver védelmére vonatkozik.
ˇ A NEM SULINETES GÉPEK VÉDELME GÉPSZÁMTÓL FÜGGETLEN (és mind a munkaállomások, mind a szerverek védelmi költségeit egyaránt tartalmazó) ÁTALÁNY mellett szerezhető be. Az átalány mértéke:

-általános iskolának 20.000 Ft+ÁFA/iskola
-középiskolának 48.000 Ft+ÁFA/iskola

Fenti összegek 12 havi szolgáltatást fednek le, a 24 havi időtartamra ennek duplája érvényes.
A kategóriába sorolás azon legmagasabb képzési szint alapján történik, amit az adott in-tézmény jogosult folytatni.

6. A jelentkezés módja, határideje
A jelentkezéshez a pályázati adatlapot kell kitölteni. Az adatlap a 3. pontban ismertetett Webhelyről tölthető le. A kitöltött, cégszerűen aláírt adatlapot a szervező címére (eNTi Szoft Kft, 2600 Vác, dr. Csányi L. krt. 88) kell legkésőbb 2001. november 21-ig vissza-postázni.

7. Értékelés
Az értékelés és az elfogadott pályázatok alapján a szoftver kiküldése folyamatosan történik. Hiányos, nem megfelelően kitöltött vagy valótlan adatokat tartalmazó adatlap a pályázatból kizárást vonhatja maga után.

Forrás : http://entiszoft.vac.hu


Warning: require(../forum/comment.php) [function.require]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/www.szamitogep.hu/show/read.php on line 106

Warning: require(../forum/comment.php) [function.require]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/www.szamitogep.hu/show/read.php on line 106

Fatal error: require() [function.require]: Failed opening required '../forum/comment.php' (include_path='.:/usr/share/php/') in /var/www/www.szamitogep.hu/show/read.php on line 106