FŐOLDAL

KAPCSOLAT

MÉDIAAJÁNLAT


REGISZTRÁCIÓ HÍRLEVÉL
PC-ÁRUHÁZ DRIVERS SZAMITOGEP Antivirus SZAKÜZLET

· Friss (Szünetmentes táp)
·  Blazer UPS
·  PIACE UPS
·  UPS KING
·  APC SMART 400
· Termékbemutatók > Szünetmentes táp
· XP Energy Systems
Dátum : 2003-03-12 14:30:30
Szerző : alphasonic


Az AlphaSonic Kft. februártól megkezdte az XP szünetmentes tápegységeinek forgalmazását és három termékcsoportot tart folyamatosan raktáron: az off-line, a line-interactive és az on-line sorozatot.

Az angol XP Energy Systems a közelmúltban jelent meg a magyar piacon professzionális termékeivel. A termékek között megtalálhatók a kis egyfázisú otthoni készülékek ugyanúgy, mint az egész épületek (kórház. irodaház, stb.) ellátására alkalmas háromfázisú berendezések. Figyelemre méltó, hogy az XP a tápegységeire 2 év cseregaranciát vállal, ami az akkumulátorokra is vonatkozik! A gondozásmentes akkuk várható élettartama 5 év és szükség szerint -akár helyszínen, egyes tipusoknál bekapcsolt állapot mellett is- egyszerűen cserélhetőek. Minden XP tápegységet elláttak menedzselési lehetőséggel, akár a legkisebb modell állapota is lekérdezhető, illetve az képes a számítógépet áramszünet esetén szabályosan leállítani. További információ az XP-ről a www.xpenergysystems.hu oldalon található.

XP Szünetmentes tápegység - MSB sorozat
MSB360 és MSB550



Off-line elven működő szünetmentes tápegység otthoni vagy irodai felhasználásra. Formatervezett, falra szerelhető kivitel. 3-3 (az 550-es 4-4) szünetmentes illetve csak túlfeszültség védett aljzatokkal rendelkezik. Áramszünet esetén 4ms alatt képes átállni akkus üzemre. Kimeneti hullámforma: kvázi színuszos. Üzem közben LED-ekkel és hangjelzéssel figyelmeztet az esetleges tápfelszültség kiesésre vagy más üzemzavarra. Bekapcsoláskor öntesztet végez. Feltöltési idő 8 óra, áthidalási idő 3-4 perc (100%-os terhelés esetén). Két RJ-45-ös csatlakozón keresztül a LAN felől érkező túlfeszültségeket és tüskéket is szűri. RS-232 (soros) porton keresztül összeköthető a számítógéppel így, áramkimaradás vagy alacsony akkumulátor szint esetén -az UPSilon szoftver segítségével- a számítógép szabályosan leállítható. A 360-as tipus 216W, az 550-es 330W kimeneti teljesítménnyel bír.

XP Szünetmentes tápegység - MSXL sorozat
MSXL800, MSXL1000 és MSXL1500



Az MSXL széria optimális UPS termék. A valódi szinuszos kimenet, teljes áramellátás védelem, moduláris könnyen cserélhető akkumulátor csomag és nagy LCD kijelző egyedi sajátosságai mellett ennek az UPS-nek van egy technikai áttörése, ami az akkumulátor hátramaradt áthidalási idejének közvetlen kijelzése akkumulátor módban. Ezek a sajátosságok bizonyították, hogy ez az UPS a legjobb UPS termék napjaink piacán, amely az optimális ár-teljesítmény és a technikai áttörés kiváló tervezése. Amikor az on-line UPS magas árat és nagy komplexitást kínál, akkor ez az UPS az egyedüli alternatíva. Mialatt a legnagyobb 3KVA-es tartomány a legtöbb üzleti szerver alkalmazás követelményeit teljesíti hasonló teljesítménnyel, addig megtakaríthatjuk a telepítés költségeit. Főbb tulajdonságok: Nagyon széles bemeneti felhasználási tartomány, akkumulátor használata nélkül. Automata feszültség szabályzó a feszültség ingadozások stabilizálására. Valódi szinuszos inverter a legtöbb terhelés típusra. Majdnem nulla átváltási idő a tápellátás áramkimaradás ellen. Valódi line-interactiv topológia szabványos magas töltési kapacitással. Hideg indítás funkció magas betörés kezelő képességgel. LCD kijelző részletes működési állapot kijelzéssel Valódi RS232 illesztőegység Novell/AS400 jellel. Túlfeszültség és túlterhelés védelem.

XP Szünetmentes tápegység - MSXP sorozat
MSXP700S és MSXP1000S



A valódi online felépítésű UPS folyamatosan szolgáltatja a az ön kritikus eszközeinek a stabil, szabályozott, tranziensmentes tiszta szinusz hullámú AC tápellátást. 50KHz PWM szinusz hullámú topológia egy kiváló mindenre kiterjedő teljesítményt nyújt. A túlterhelés okozta UPS meghibásosdás elkerülése érdekében, automatikusan átvált áthidalási módba, ha a terhelés meghaladja a tartomány 120%-át. A készülék túlmelegedése esetén, a belső hőérzékelő utasítására az UPS átvált áthidalási módba és vissza. Főbb tulajdonságok: A gyors CPU kommunikációs tervezés lehetővé teszi, a teljes távoli felügyeletet bármely számítógépes környezetből egy szabványos RS-232 csatlakozáson keresztül Megatec’s RUPS II protokoll segítségével. A STATE-OF-ART IGBT technológia és az Industrial Grade minőség biztosítja a legnagyobb hatásfokot és megbízhatóságot a legrosszabb működési körülmények között. Vezető ipari inverter védelmi technológia Kizárólagos védelmet biztosít a DC induktiv terhelés okozta károsodással szemben Az egyedi elektronikus túlfeszültség védelem felismeri a kimeneti rövidzárlatot és hibát A kiterjesztett bemeneti feszültség tartomány lecsökkenti az akkumulátor használatát és megnöveli az akkumulátor használhatóságának idejét. Az Automata Frekvencia Érzékelő lecsökkenti a problémákat a frekvencia eltolódáskor. A hidegindítás funkció biztosítja az UPS indítását tápfeszültség kieséskor is.

Az AlphaSonic Kft. egyedi megrendelés alapján nagyobb teljesítményű, egy vagy három fázisú (akár egész létesítményeket ellátó) szünetmentes tápegység beszerzésében és üzembe helyezésében is segítséget nyújt.

Viszonteladók az AlphaSonic Kft. Bp. IV.ker. Tinódi u. 18. alatti telephelyén vásárolhatják meg az XP termékeket, végfelhasználók pedig a Telemat Kft.-nél (Bp. XIII.ker. Csángó u. 13.) vagy bármely AlphaSonic viszonteladónál.

Forrás : AlphaSonic
Szponzor : Alphasonic Kft.



Warning: require(../forum/comment.php) [function.require]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/www.szamitogep.hu/show/read.php on line 106

Warning: require(../forum/comment.php) [function.require]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/www.szamitogep.hu/show/read.php on line 106

Fatal error: require() [function.require]: Failed opening required '../forum/comment.php' (include_path='.:/usr/share/php/') in /var/www/www.szamitogep.hu/show/read.php on line 106