FŐOLDAL

KAPCSOLAT

MÉDIAAJÁNLAT


REGISZTRÁCIÓ HÍRLEVÉL
PC-ÁRUHÁZ DRIVERS SZAMITOGEP Antivirus SZAKÜZLET

· Friss (Hardver)
·  ASUS alaplap Viiv és Dolby minősítéssel
·  CeBIT 2006: Blu-Ray dömping
·  CeBIT 2006: Corsair finomságok
·  CeBIT 2006: GeCube és Powercolor
·  CeBIT 2006: SiS memóriák és alaplapok
·  CeBIT 2006: Tagan tápok Quad-SLI-hez
·  CeBIT 2006: Új Asus alaplapok
·  Szép csendben színrelép az X1800GTO
·  NVIDIA 7600GT és 7900GT/GTX képek és specifikációk
·  IDF: Bemutatkozik a Core processzorcsalád
·  Három laptopra csatlakoztatható extra képernyő a Matrox TripleHead2Go-val
·  Új Intel kétmagos Xeon lapka az IDF-en
·  Új Intel lapkakészlet nagy teljesítményű grafikus képességekkel
·  Az ASUS-Lamborghini VX1 notebook sorozat túlmutat minden határon
·  A lemezcímkézés új élménye
·  Megérkezett Magyarországra a HP Color LaserJet 3000 nyomtatócsalád
·  Itt a világ első Intel chipset-es, Crossfire technológiát támogató alaplap
·  Új Maxtor és Seagate merevlemezek
·  Megérkeztek az Intel többmagos szerver platformjai
·  ATI X1000 széria kínálata
· Hírek > Hardver
· Hamarosan megvásárolhatók az ECS CrossFire technológiát támogató alaplapjai
Dátum : 2005-10-10 23:10:37
Szerző : Daywalker


Az Elitegroup Computer Systems (ECS) ma bejelentette, hogy a boltokban már kaphatók PA1 Extreme és KA1 Extreme, az ATI CrossFireTM technológiát támogató alaplapjai.

A játékőrültek számára teljesen átépített PA1 Extreme és KA1 Extreme alaplapok a legújabb ATI Radeon XPress 200 CrossFire chipkészletre épülnek mind az AMD, mind az Intel esetében. Támogatja az ATI CrossFireTM technológiát, miközben páratlan grafikai élményt nyújtanak. A CrossFireTM segítségével a két videókártya teljesítménye összeadódik, így érve el utolérhetetlen megjelenést és sebességet a nagy felbontású 3D-s játékoknál.

Az ECS ELITEGROUP a fejlesztés során a kártyákat egy izgalmas új tulajdonsággal ruházta fel: skálázható D.G.E-vel, amely megnövelt, felpörgetett 3D-s grafikai teljesítményt biztosít és két, egymástól független grafikus kártyához való csatlakozás esetén akár négy eszközön (D.G.E.) is támogatja az egyidejű képi megjelenítést. A skálázható D.G.E. azzal a további előnnyel rendelkezik az ECS ELITEGROUP-nál már korábban bevezetett D.G.E. technológiával szemben, hogy az ATI CrossFireTM technológiát is támogatja, lehetővé téve, hogy két, egymással összekapcsolt PCI Express-alapú grafikus kártya tandembe kapcsolva hatékonyan működjön együtt a grafikai teljesítmény fokozása érdekében. A technológia – azért, hogy semmiben se korlátozza a felhasználók konfigurációs lehetőségeit – bármilyen PCI Express grafikus kártya önmagában való használatára is módot nyújt, ha a kettős kártya-összeállításra nincs szükség.





A KA1 Extreme támogatja a Socket 939-es Athlon 64 FX/Athlon 64 CPU-kat és a 2000 MT/s sebességű rendszerbuszt. Az AMD64 technológiára alapozva az AMD Athlon 64 processzorcsalád páratlan multimédiás teljesítménnyel és nagy címezhető memóriával rendelkezik. A játékok hihetetlenül valósághű megjelenésének megteremtése érdekében nemcsak fantasztikus képi és hanghatásokat hoz létre, hanem az adattárolási, biztonsági és általános rendszerteljesítménye is páratlan. A legújabb technológiák felhasználásával kifejlesztett KA1 Extreme nagyobb adatfeldolgozási sebességet, tárkapacitást és adatátviteli sebességet kínál.

Emellett a továbbfejlesztett kétmagos és 64-bites technológia felhasználása javítja a számítási képességeket, amelynek eredménye a rövidebb válaszidő és a nagyobb többszálas áteresztőképesség. Az eSATA és a Port Multiplier a meghajtók költséghatékony és tágabb határok közötti skálázhatóságát teszi lehetővé az adattároló rendszerek számára. A SATAII és az NCQ megduplázza az adatátviteli sebességet – ami akár a 3,0 Gb/s-ot is elérheti – és lehetőséget nyújt az adatok gyors visszakeresésére. Mindezek mellett a kártyán egy egyedülálló I.O.C. (Instant Overclocking Controller) került elhelyezésre, amely intelligens módon észleli a rendszer terhelését és megnöveli a frekvenciát az általános teljesítmény fokozása érdekében.

A PA1 Extreme, azaz a másik ECS ELITEGROUP ATI CrossFireTM-kompatibilis alaplap, támogatja az LGA775-csatlakozós Pentium 4 és Pentium D CPU-kat, valamint az 1066 MHz-es FSB-t. A fent említett kivételes képességek mellett a PA1 Extreme kialakításánál fogva a DDR2 667 memória-architektúrát és a nagyteljesítményű RAID-et is támogatja.

A PA1 Extreme és a KA1 Extreme október végétől lesz kapható.

Forrás : ECS


Warning: require(../forum/centercomments.php) [function.require]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/www.szamitogep.hu/show/read.php on line 95

Warning: require(../forum/centercomments.php) [function.require]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/www.szamitogep.hu/show/read.php on line 95

Fatal error: require() [function.require]: Failed opening required '../forum/centercomments.php' (include_path='.:/usr/share/php/') in /var/www/www.szamitogep.hu/show/read.php on line 95