FŐOLDAL

KAPCSOLAT

MÉDIAAJÁNLAT


REGISZTRÁCIÓ HÍRLEVÉL
PC-ÁRUHÁZ DRIVERS SZAMITOGEP Antivirus SZAKÜZLET

· Friss (Hardver)
·  ASUS alaplap Viiv és Dolby minősítéssel
·  CeBIT 2006: Blu-Ray dömping
·  CeBIT 2006: Corsair finomságok
·  CeBIT 2006: GeCube és Powercolor
·  CeBIT 2006: SiS memóriák és alaplapok
·  CeBIT 2006: Tagan tápok Quad-SLI-hez
·  CeBIT 2006: Új Asus alaplapok
·  Szép csendben színrelép az X1800GTO
·  NVIDIA 7600GT és 7900GT/GTX képek és specifikációk
·  IDF: Bemutatkozik a Core processzorcsalád
·  Három laptopra csatlakoztatható extra képernyő a Matrox TripleHead2Go-val
·  Új Intel kétmagos Xeon lapka az IDF-en
·  Új Intel lapkakészlet nagy teljesítményű grafikus képességekkel
·  Az ASUS-Lamborghini VX1 notebook sorozat túlmutat minden határon
·  A lemezcímkézés új élménye
·  Megérkezett Magyarországra a HP Color LaserJet 3000 nyomtatócsalád
·  Új Maxtor és Seagate merevlemezek
·  Hamarosan megvásárolhatók az ECS CrossFire technológiát támogató alaplapjai
·  Megérkeztek az Intel többmagos szerver platformjai
·  ATI X1000 széria kínálata
· Hírek > Hardver
· Itt a világ első Intel chipset-es, Crossfire technológiát támogató alaplap
Dátum : 2005-11-03 09:28:10
Szerző : Matteo


Az Elitegroup Computer Systems (ECS) bemutatja PF22 nevű alaplapját, ami az Intel 955X chipkészletes alaplapok közül elsőként támogatja az ATI CrossFire technológiáját.

Az ECS skálázható D.G.E. (Scalable Dual Graphic Engines) architektúrájának köszönhetően a PF22 kihasználja az ATI Crossfire technológiáját. A világ első 955X chipset-tel felszerelt és ATI Crossfire technológiát támogató alaplapként a PF22 a mindent elsöprő háromdimenziós grafikus élményt nyújtja a számítógép-játékosoknak és rajongóknak egyaránt. A skálázható D.G.E. nem csak a két grafikus kártya szimultán használatát teszi lehetővé – ezzel megnövekedett 3D teljesítményt elérve –, de egyszerre akár négy kijelző használatát is támogatja.

A számítógép teljesítményének optimalizálása érdekében a PF22 támogatja az I.O.C (Instant Overclocking Controller) technológiát. Az I.O.C. segítségével a rendszer a processzor terhelésétől függően automatikusan növelheti annak órajelét, így javítva az összteljesítményt. Ez lehetőséget nyújt a játékosok számára hogy egyszerűen kitapasztalják a túlhajtással elérhető extra teljesítményt.



Az óriási játékélmény mellett a PF22-őt digitális szórakoztatásra tervezték, amihez az Intel 955X chipsetjének köszönhetően a PF22 minden igényt kielégít. A PF22 támogatja az Intel Pentium Extreme Edition processzort, ami egyesíti a kétmagos és a Hyper-Threading technológiát és a felhasználók számára lehetővé teszi a nagy teljesítményigényű alkalmazások futtatását.



A Dual Gigabit Ethernet gyorsítja a hálózati elérést. Az Intel Matrix Storage gyors és biztonságos hozzáférést nyújt a digitális fényképekhez, zenei- és videófájlokhoz, a 8 csatornás hangrendszer kiváló minőségű térhatástú hangot biztosít. A kétcsatornás DDR2 667 memória, a kétmagos és a 64 bites támogatás tovább javítja a rendszer válaszidejét és 8 GB-ra növeli a támogatott memória maximális méretét.

A PF22 novembertől lesz kapható.

Forrás : ECS


Warning: require(../forum/comment.php) [function.require]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/www.szamitogep.hu/show/read.php on line 106

Warning: require(../forum/comment.php) [function.require]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/www.szamitogep.hu/show/read.php on line 106

Fatal error: require() [function.require]: Failed opening required '../forum/comment.php' (include_path='.:/usr/share/php/') in /var/www/www.szamitogep.hu/show/read.php on line 106