FŐOLDAL

KAPCSOLAT

MÉDIAAJÁNLAT


REGISZTRÁCIÓ HÍRLEVÉL
PC-ÁRUHÁZ DRIVERS SZAMITOGEP Antivirus SZAKÜZLET

· Friss (Szoftver)
·  Úmutató az Intel SpeedStep bekapcsolásásához
·  Úmutató a Cool'n'Quiet bekapcsolásásához
·  Windows XP ”Reloaded” - A hivatalos álláspont
·  Peer-to-peer telefonálás egyszerűen
·  Novell Kisvállalati Csomag 6.5
·  Microsoft Office Visio 2003
·  Windows Media
·  Spamek szűrése szabállyal
·  Itt a SUSE LINUX 9.0
·  OpenOffice
·  NetMeeting
·  Shavlik HFNetChk 4.0 – Windowsupdate.com helyett
·  Novembertől a boltokban a magyar SuSE Linux 7.3
·  COLOBOT
·  Készítsünk honlapot
·  Hány lapra elegendő a festék???
·  Az NTFS 5 filerendszer
·  Idő szinkronizálása Windows 2000 erdőben
·  A Windows2000 lemezkezelésének újdonságai
·  Bill Gates, mint Napóleon
· Cikkek > Szoftver
· Új email szerver a SuSE-től
Dátum : 2001-10-31 15:13:46
Szerző : szia


A SuSE Linux, bemutatta újabb üzleti megoldását a vállalati és csoportos levelezés megoldására.

A SuSE Linux eMail Server III megbízhatóan kezeli az elektronikus levelek fogadását, szétosztását és küldését vállalaton belül és az interneten egyaránt. Az IMAP (Internet Message Access Protocol) szabványnak megfelelően kezeli és tárolja a leveleket egy központi helyen. Mivel a tárolás és a kezelés független a felhasználó tartózkodási helyétől, a levelek olvasására használt számítógéptől és az alkalmazott levelezőklienstől, valamint attól, hogy a hozzáférés a vállalaton belül vagy távolról, interneten keresztül történik, az eMail Server III rugalmas és optimális levélkezelést nyújt. A szerver minden elterjedt levelezőklienst támogat, mint például a Microsoft Outlook, Outlook Express, Netscape Messenger vagy Eudora. Természetesen a hagyományos UNIX-os kliensek sem maradnak ki a támogatottak listájáról, de a választható weben keresztüli hozzáférés egységes felületet nyújt minden felhasználó számára.

A rendszeradminisztrátorok is előnyösen járnak az email szerver bővített tulajdonságainak használatával. Egyrészt, az adatok központi tárolásával könnyen átláthatóvá, védhetővé és biztonságossá tehető a levelezés. Másrészt, a grafikus felület megkönnyíti a rendszer beállítását és futás közbeni felügyeletét. A web alapú felhasználói felület megkíméli a rendszergazdákat az időtrabló, felhasználófüggő beállításoktól. A kezdő felhasználó is önállóan elkészítheti saját beállításait, mint például mappák létrehozása, feliratkozás levelezőlistákra, jelszó megváltoztatása stb.

Frissítések és fejlesztések

Összehasonlítva elődjével, a III-as verzió számos előnyös tulajdonsággal dicsekedhet. Mind a belső, mind a külső levelezőlisták használata beállítható és adminisztrálható a SuSE Linux eMail Server III-mal. További újdonság, hogy a beépített Skyrix (http://www.skyrix.com ) naptár és határidőnapló funkcionalitással bővíti az eMail szervert, találkozószervezéssel, erőforrásmenedzsmenttel Csoportok vagy egyéni felhasználók automatikus figyelmeztetést kapnak e-mailban az elkövetkező találkozókról. Az új e-mail szerver támogatja a virtuális domének használatát is. A web-alapú felhasználói felület segítségével az új domének létrehozása nem több néhány másodpercnél. Alacsonyabb e-mail forgalommal rendelkező cégek használhatják a költséghatékony összegyűjtési módszert csoportos e-mail fiókok (multidrop) használatával, melyet szinte minden internetszolgáltató (ISP) rendelkezésre bocsájt. A SuSE Linux eMail Server III-mal a levelek a csoportos e-mail fiókokból továbbíthatók több címzettnek is.

Szinte korlátlan méretezhetőség

A SuSE Linux eMail Server III támogatja az összes fontos internet szabványt mint például az IMAP, LDAP, SMTP, POP3, TLS és SASL. Egy fontos, a nyílt forráskódú megoldás által nyújtott speciális lehetőség, hogy korlátlan számú felhasználót hozhatunk létre e-mail szerverenként, tehát a felhasználók számának növekedése nem jelent további licencköltségeket vagy adminisztrációs terhelést.

A SuSE Linux eMail Server III a SuSE Linux Enterprise Server 7 névre hallgató válalati platformon alapul és ezt magában is foglalja. Ennek következtében, a termék ára magában foglal egy aktív szoftver karbantartási segítséget, amely lehetővé teszi, hogy a SuSE Linux Enterprise Server 7 mindig naprakész, biztonságos és stabil legyen. A SuSE rendszeresen értesíti a felhasználóit a tökéletesítésekről és elkészíti a vonatkozó frissítéseket, javításokat és foltokat, amelyek letölthetők a megjelenésük napjától. A YaST2 (Yet another Setup Tool), a SuSE grafikus telepítő és karbantartó programja segíti a kevésbé gyakorlott Linux felhasználókat az egész telepítési folyamat során.

A SuSE Linux eMail Server III november elejétől kapható Magyarországon. A termék ajánlott végfelhasználói ára 257.400 Ft + ÁFA. A dobozos termék tartalmaz három kézikönyvet, 30 napos telepítési terméktámogatást, egy éves szoftver karbantartást, valamint az Arkeia nevű szerveralapú biztonsági mentés megoldást a Knox Software-től. Az eMail Server III igény esetén a legtöbb víruskereső szoftverrel összekapcsolható, és így már a kliensekre jutás előtt, központilag kiszűrhetők a férgek és a vírusok.

Forrás : http://www.suselinux.hu


Warning: require(../forum/comment.php) [function.require]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/www.szamitogep.hu/show/read.php on line 106

Warning: require(../forum/comment.php) [function.require]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/www.szamitogep.hu/show/read.php on line 106

Fatal error: require() [function.require]: Failed opening required '../forum/comment.php' (include_path='.:/usr/share/php/') in /var/www/www.szamitogep.hu/show/read.php on line 106