FŐOLDAL

KAPCSOLAT

MÉDIAAJÁNLAT


REGISZTRÁCIÓ HÍRLEVÉL
PC-ÁRUHÁZ DRIVERS SZAMITOGEP Antivirus SZAKÜZLET

· Friss (Hardver)
·  X800 GTO és GTO² moddolása X850 XT-vé
·  Konfigépítés belépőszinten
·  Technológia: Nvidia TurboCache
·  WD Raptor teszt
·  A 2004-es év top hardverei
·  Pixelgyárak
·  Processzortörténelem
·  Mozi stílusosan: Creative DDTS-100 Dekóder
·  Hauppauge MediaMVP teszt
·  Az LCD versenytársa
·  Best Of 2003 - avagy a 2003-as év legjobbjai
·  Rádiós Game adapterek a Linksystől
·  Kábelnet és ADSL routerek a Linksystől
·  Linksys wireless termékek
·  Diva MP3 lejátszó
·  JBL hangszórók
·  Ethernet hálózati kártyák
·  Titan CPU hűtők
·  Roline krimpelő fogók
·  Mapower 3,5
· Cikkek > Hardver
· Ramiris Dealer Day
Dátum : 2003-10-04 12:49:37
Szerző : Daywalker


2003. október 2-án megrendezésre került a Ramiris Dealer Day, ahová mi is ellátogathattunk, mint a DunaWeb kft. képviselői.

A Ramiris Rubin Rt. számítástechnikai alkatrészek, eszközök és kellékek nagykereskedelmi forgalmazásával foglalkozik. Minden évben megrendezésre kerül a Ramiris Dealer Day nevű rendezvény, amelyre a kiskereskedő partnereik hivatalosak. A mostani Dealer Day különleges volt, ugyanis a Ramiris új helyre költözött (1139, Budapest Frangepán utca 46.), tehát eme nap az épület felavatását is jelképezte. Ennek a napnak a lényegét az előadások és kiállítások adják. A kiállításon a legújabb technikai és technológiai újdonságokat tekintheti meg a nagyérdemű közönség. Különböző gyártók termékei kerülnek bemutatásra, és a kiállított dolgokat nem csak üvegen át lehet megszemlélni, hanem akár kézbe is lehet venni a pendrive-tól kezdve az alaplapokon át a legújabb DV kameráig mindent. Egyes termékek működés közben is megtekinthetőek voltak. Rengeteg reklámanyag volt. Szórólapok, CD-k, egérpadok és még sorolhatnám. A nap leglényegesebb pontja azonban az előadások voltak, melyek két teremben folytak párhuzamosan angol nyelven, mivel az előadást maguk a termékek marketingesei tartották. Azonban a kitűnő rendezésnek köszönhetően az angolul nem- ,vagy kevésbé értők sem maradtak információk nélkül, ugyanis őket tolmács segítette, akit rádiófrekvenciás fülesen keresztül hallgathatott a közönség. Egy előadás hossza 45- és 60 perc között volt, köztük 10-20 perc szünet, melyben a hallgatóság felfrissülhetett a bárban, italt, szendvicset vagy süteményt fogyasztva. Ezalatt a 45-60perc alatt rengeteg információhoz jutott a hallgatóság. Minden előadás végén 5 kérdést tett fel az előadó, amire ha helyesen válaszolt valaki az ajándékot kapott.
Ti is megnézhetitek milyen előadások voltak:


A nap végén tombola volt, amelyben értékes ajándékokat lehetett nyerni a gyártók felajánlásával (ha ez megnyugtat valakit, akkor nekünk is sikerült nyerni egyet a legújabb Plextor DVD íróból, amely 8x-osan is írja +os lemzeket de képes a -os lemezek írására is, de azt csak 4x-esen:).
A nap végén állófogadás és kaszinó várta a résztvevőket, amin mi sajnos már nem maradtunk, ugyanis az egész napon át tartó előadások alaposan kifárasztottak bennünket.

Ezúton szeretnénk a Ramiris Rubin Rt-nek gratulálni a kitűnő rendezésért, és köszönetet mondani a DunaWeb kft-nek, hogy ottlehettünk.
Természetesen képeket is készítettünk, és bónuszként egy videót is láthattok. Hogy mit látni rajta, azt nem mondom el előre:))
Akkor kezdjük is! Klikk a képre a videó letöltéséhez:


Lássuk a képeket. A kis képre kattintva a nagyított képek új ablakban nyílnak meg!



MSI termékek sorozata



A fél Asus paletta





A Creative üdvöskéi



Hauppauge cuccok



Codegen házak



IIyama képalkotók



Minden ami Plextor



A HP sem maradhatott ki



Belinea triple head



Planet hálózai eszközök



Mustek mini DVD





Leadtek orgánum






Minden ami Sapphire

Szponzor : Ramiris Rubin Rt.



Warning: require(../forum/comment.php) [function.require]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/www.szamitogep.hu/show/read.php on line 106

Warning: require(../forum/comment.php) [function.require]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/www.szamitogep.hu/show/read.php on line 106

Fatal error: require() [function.require]: Failed opening required '../forum/comment.php' (include_path='.:/usr/share/php/') in /var/www/www.szamitogep.hu/show/read.php on line 106