FŐOLDAL

KAPCSOLAT

MÉDIAAJÁNLAT


REGISZTRÁCIÓ HÍRLEVÉL
PC-ÁRUHÁZ DRIVERS SZAMITOGEP Antivirus SZAKÜZLET

· Friss (Hardver)
·  X800 GTO és GTO² moddolása X850 XT-vé
·  Konfigépítés belépőszinten
·  Technológia: Nvidia TurboCache
·  WD Raptor teszt
·  A 2004-es év top hardverei
·  Pixelgyárak
·  Processzortörténelem
·  Mozi stílusosan: Creative DDTS-100 Dekóder
·  Hauppauge MediaMVP teszt
·  Az LCD versenytársa
·  Best Of 2003 - avagy a 2003-as év legjobbjai
·  Rádiós Game adapterek a Linksystől
·  Linksys wireless termékek
·  Diva MP3 lejátszó
·  JBL hangszórók
·  Ethernet hálózati kártyák
·  Titan CPU hűtők
·  Roline krimpelő fogók
·  Mapower 3,5
·  Ramiris Dealer Day
· Cikkek > Hardver
· Kábelnet és ADSL routerek a Linksystől
Dátum : 2003-12-04 16:37:56
Szerző : alphasonic


A Linksys termékpalettáján hét termék közül választhatnak azok, akik szélessávú internet elérésüket szeretnék megosztani

Az eszközök 1, 4 és 8 portos változatban elérhetők, Wireless-B vagy Wireless-G hozzáférési ponttal (access point) kombinálva, vagy VPN képességekkel felruházva.

BEFSR41
4 portos kábel/ADSL router


KábelTV-s és ADSL hálózatokhoz használható router, mely összeköttetést létesít a belső hálózat (LAN) és a modem között. Saját DHCP szerverével 254 számítógépet képes ellátni egyedi IP címmel az előre megadott tartományból. Lehetőség van a forgalom port szerinti szűrésére. A kivülről érkező kéréseket igény szerint a DMZ tartományban lévő géphez irányítja vagy -ha nem üzemeltetünk saját szervert- a bejövő csomagot rosszindulatúnak nyilvánítva eldobja. Ezzel egyszerű, de hatékony tűzfal is rendelkezésre áll. A Linksystől megszokott kék/szürke dobozka Ethernet switch-et is tartalmaz négy 10/100Mbps sebességű porttal. A kombinált eszköz előnye, hogy minden csatlakoztatott gép elérheti az internetet és egymást is. A router, mint minden más Ethernet eszköz, saját MAC számmal rendelkezik, de lehetőség van klónozásra is, ilyenkor tetszőleges szám is megadható. Egyszerű loggolást is kérhetünk a forgalomról, ehhez a Linksys honlapjáról ingyen letölthető szoftverre van szükség. Az eszköz Ethernet hálózaton egy web böngészővel konfigurálható.
A BEFSRx1 sorozatban nyolc portos változat is kapható, BEFSR81 tipusszámmal, valamint létezik switch nélküli egy portos kivitel is, a BEFSR11.

BEFW11S4 és WRT54G
4 portos router és access point egyben, 11 és 54Mbps változatban

A Linksys routerek családjának legnagyobb tagjai. Egyszerre tartalmazzák a routert, négy portos switch-et és még egy rádiós hozzáférési pontot is. Helyi 2,4GHz-es Ethernet hálózat is kiépíthető a segítségükkel, maximálisan 11Mbps (BEFW11S4) vagy 54Mbps (WRT54G) sebességű adatátvitellel. A routerek 128 bites titkosítással védenek a lehallgatás és/vagy illetéktelen használat ellen. Rádión, szabadban kb. 400m, beltérben 100m a működési távolság.

BEFVP41 és BEFSX41
4 portos VPN routerek


Azoknak, akik virtuális magánhálózatot (VPN) szeretnének kiépíteni, a Linksys két terméket ajánl, a BEFVP41-et és BEFSX41-et.
Ez a két termék főbb tulajdonságaiban megegyezik a BEFSRx1 sorozatnál ismertetett készülékekkel. Segítségükkel egyszerűen létrehozható VPN kapcsolat pl. egy cég VPN hálózata és egy otthoni felhasználó között. A két típus között alapvető különbség, hogy a BEFVP41-es 70 VPN csatornát képes hardveresen kezelni, a BEFSX41-es pedig két csatornát. Ebből látható, hogy az előbbi kiszolgálónak, az utóbbi típus VPN végpontnak használható. A BEFSX41-es dedikált DMZ porttal rendelkezik saját szerver üzemeltetéséhez.

A termékeket az AlphaSonic Kft. importálja és forgalmazza viszonteladók részére; végfelhasználók a Telemat Kft-nél, vagy viszonteladóinknál vásárolhatják meg.

Forrás : Az AlphaSonic Kft. honlapja
Szponzor : Alphasonic Kft.Warning: require(../forum/centercomments.php) [function.require]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/www.szamitogep.hu/show/read.php on line 95

Warning: require(../forum/centercomments.php) [function.require]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/www.szamitogep.hu/show/read.php on line 95

Fatal error: require() [function.require]: Failed opening required '../forum/centercomments.php' (include_path='.:/usr/share/php/') in /var/www/www.szamitogep.hu/show/read.php on line 95