FŐOLDAL

KAPCSOLAT

MÉDIAAJÁNLAT


REGISZTRÁCIÓ HÍRLEVÉL
PC-ÁRUHÁZ DRIVERS SZAMITOGEP Antivirus SZAKÜZLET

· Friss (Kérdezhetek)
·  Kezdőknek: WinZip 4.
·  Kezdöknek: szövegszépítés1
·  Kezdőknek: ötletek a REGISTRY használatához 2.
·  Kezdőknek: ötletek a Windows 98 használóinak
·  Kezdőknek: ötletek az Excel használóinak 3.
·  Kezdőknek: ötletek az Excel használóinak 1
·  Kezdőknek: ötletek a Word használóinak 2
·  Kezdőknek: ötletek a Windowshoz 3
·  Kezdőknek: ötletek a Windows-hoz
·  Kezdőknek: képeslap küldése karácsonyra
·  Kezdőknek: saját nyomda
·  Kezdőknek: monitor beállítási gondok
·  Kezdőknek: programok letöltése és telepítése
·  Kezdőknek: Böngészőprogram
·  Kezdőknek: tévé és rádióműsor a PC-men
·  Kezdőknek: profi lejátszó Windowsban
·  Kezdőknek: Hogyan méretezzem képeim?
·  Kezdőknek: Melyik nyomtatót válasszam?
·  Kezdőknek: CD-re kedvenceinket
·  Kezdőknek: Kedvenceim a saját CD lemezemen
· PC tippek > Kérdezhetek
· Kezdőknek: Első multimédiás CD-m telepítése
Dátum : 2001-08-14 11:06:54
Szerző : szilaj


Akkor már semmi probléma nincs, amikor a századik CD-met telepítem, de mi van, amikor az elsőt? Ha most bontotta ki legelső CD-jét akkor érdemes végigolvasni az útmutatót.

Kapcsolja be a PC-jét, ellenőrizze, hogy hangszórói működnek-e. Mivel multimédiás CD-ről van szó, mindenképpen szükség van a működő hangszórókra, hiszen a felvitt hangok csak így hallhatók. Bontsa ki a becsomagolt CD-t, rakja azt megfelelően a CD-ROM meghajtóba (ne fordítva!).



A Windows 95 megjelenése óta sok lemez magától is elindul és nem igényel további telepítést (az automatikus indítás egyébként a windows beállításokban kikapcsolható), de van olyan, amelyet előtte telepíteni kell. Keresse meg a monitor bal alsó sarkában lévő Start gombot és kattintson rá. Ezután a megnyilló menüből keresse ki a Futtatás menüpontot, majd erre is kattintson.

A megjelenő ablakból a Tallózás gombot kell választani. Ezt megnyomva, a választási lehetőségek közül annak a meghajtónak a betűjelét válassza, ahol a CD-ROM van (ez az én gépemen D). Ekkor zúgást hall a CD-ROM felől. Nem kell megijedni! A CD-ROM észrevette, hogy neki lesz dolga.



A lemezen található fájlok közül ki kell választani a setup, indit, install, telepit vagy a program nevét tartalmazó állományt (esetünkben afrika.exe).



Erre kattintva elindul a telepítés, amely néhány perctől kezdve több tízpercig is tarthat. Az esetek többségében telepítéskor több kérdést tesz fel a telepítő program. Természetesen van olyan amelyik nem kérdez semmit. Nem kell megijedni a kérdésektől. Ha idáig eljutottunk, akkor a Megnyitás gombra kell kattintani, majd az OK gombra


Elindul a telepítés. Sok esetben a megjelenő ablakok magyar nyelvűek, de előfordul, hogy angol nyelvű. Ilyenkor érdemes a Continue (folytatás) gombot megnyomni az egérrel. Ha egyéb adatra is szüksége van a telepítő szoftvernek adjuk meg azokat (név, cég, stb.). A kérdések között a legfontosabb, hogy hová helyezze a programot a telepítő. Ha megfelel amit a telepítő felajánl, akkor nincs más dolgunk, mint azt elfogadni. Abban az esetben, ha máshova szeretnénk, akkor a Change Folder gombra kattintva megadhatjuk (beírhatjuk) azt a helyet ahová szeretnénk telepíteni a programot. A gép megint zúg egy kicsit és elkezdődik a másolás.

A telepítés után a Start gombra kell kattintani. Válassza ki a Programok menüt, majd ott keresse ki az új program nevét. Erre kattintva elindul a program és kezdetét veszi a kalandos utazás Afrikába. Képpel, hanggal, videó bejátszással.



Warning: require(../forum/centercomments.php) [function.require]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/www.szamitogep.hu/show/read.php on line 95

Warning: require(../forum/centercomments.php) [function.require]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/www.szamitogep.hu/show/read.php on line 95

Fatal error: require() [function.require]: Failed opening required '../forum/centercomments.php' (include_path='.:/usr/share/php/') in /var/www/www.szamitogep.hu/show/read.php on line 95